۱۳۹۳/۰۷/۲۹ - ۱۹:۵۱

هلاکت عضو ارشد"جبهه اسلامی"/عکس

خلوف فرمانده حملات به پایگاه های "الحامدیه" و "وادی الضیف" ارتش سوریه در حومه شهر ادلب بود و سرانجام در حمله ارتش سوریه به هلاکت رسید.

هلاکت عضو ارشد"جبهه اسلامی"/عکس

به گزارش سراج24،العالم: "رداد خلوف" معروف به "ابو اکرم" عضو ارشد گروه تروریستی موسوم به "جبهه اسلامی" در درگیری با ارتش سوریه در شهر مورک استان حماه در غرب این کشور به هلاکت رسید.

به گزارش رسانه های حامی این گروه تروریستی، خلوف فرمانده حملات به پایگاه های "الحامدیه" و "وادی الضیف" ارتش سوریه در حومه شهر ادلب بود و سرانجام در حمله ارتش سوریه به هلاکت رسید.
 


ارتش سوریه در حومه شهر "القنیطره" در جنوب غرب این کشور نیز به مواضع گروه های تروریستی حمله کرده و شدیدا وارد نبرد شده است. ارتش همچنین در دو منطقه "الحمیدیه" و "الصمدانیه الغربیه" در حومه شهر القنیطره با تروریست ها می جنگد و پیشروی می کند.

نظامیان ارتش سوریه در منطقه "الصناعه" شهر "دیرالزور" در شرق این کشور نیز پیشروی هایی داشته اند و  بخش هائی از این منطقه را به کنترل خود درآورده اند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••